STATYBŲ BIRŽA STATYBOS OBJEKTŲ DUOMENŲ BAZĖ
Pradzia - Statybu Birza forumas → ĮVAIRENYBĖS → |
Paskutinis atsakymas | Pranešimas |
|
Data: 2010.Kov.23 19:05:53 · Suredagavo: Administratorius <pašalinta reklama> |
|
Data: 2009.Saus.11 19:29:53 nesamone cia su ta elektra,ir as turiu problemu del isivedimo,pas mane yra stulpas tiesiog sodo sklypo kieme,bet aiskina kad as nuo tos linijos neglliu jungtis reikia tiesti nauja linija,nors praktiskai ir teoriskai kuo puikiausia galima pasijungti ir nuo tos linijos.nieko jie tan nekompensuoja tos 60 proc sumos jie tokia kaina usikele kad ten jiem jokios kompensacijos nesigauna,cia tas pats kaip perki degtugu dezute us 20 centu ir antra buna nemokamai.asilu galvos toj VST milijonieriai ir dar jiem mazai. |
|
Data: 2008.Liep.28 09:55:09 · Suredagavo: Administratorius Taip taip tinklai sako kad kompensuoja 60 % pinigu, bet realiai mes mokame už visus kaimynus kurie tik pasijungia (užmoka už galia apie 180 lt) prie tinklo kuri mes apmokėjome iš savo pinigu. |
|
Data: 2007.Sp.22 00:49:30 realiai gaunasi ~100 000lt. Siulau pasiieskot informacijos apie saules ir vejo jegaines namuose. Pilnai aprupinti 150 kv m nama investuosi kazkur perpus tiek kiek uz laidus. Uztat turesi autonomine elektrinine ir nereikes moketi uz elektra |
|
Data: 2007.Sp.19 16:15:11 nepanikuokite pas mane tas pats jie diktuoja sąlygas, o mes turime vykdyti, be to jie juk 60% kompensuoja. Tai va viso 45 000 Lt :) nei juoktis nei verkti, gal prie žvakės kaip senoliai teks gyventi nzn absurdai. 1 m. kaina 1000 Lt, už laiduką nęsąmonę. |
|
Data: 2007.Rugs.3 10:34:34 Ideju kaip kovoti neturiu, tačiau tai opi problema. Panašiai ir su RST. Jie nori uz vartotojo pinigus pasistatyti ar modernizuoti tinkla. Panasi situacija ir pas mus. Sklypas gyvenvieteje. Gatve eina orine elektros skirstymo linija nuo transformatorines pastotes. Tos orines linijos stulpas stovi ir mano sklype. RST isduoda tokias pasijungimo salygas - pakeisti esama orine linija i kabeline skirstymo linija nuo sklypo iki transformatorines pastotes (8 praliotai tarp stulpu). Ir kaip juos galima butu tramdyti? |
|
Data: 2007.Rupj.16 14:30:51 VST isduoda nerealias salygas atsivesti iki sklypo elektra (atsitiesti auksto s itampos laidus nuo kalno i pakalne). Nors vizualiai iki artimiausio stulpo 100 m. ,kito - 600 m., artimiausios transformstorines- 600 m. Gal turit ideju kaip su jais kovoti? |
|