STATYBŲ BIRŽA STATYBOS OBJEKTŲ DUOMENŲ BAZĖ
![]() |
Pradzia - Statybu Birza forumas → MANO BŪSTAS → |
Paskutinis atsakymas | Pranešimas |
|
Data: 2019.Kov.29 12:59:16 toki granulini katila naudoju patenkinti... |
|
Data: 2019.Saus.24 15:34:48 Sveiki, Jei namas ~90m2, ar užtektų 11kW katilo? Beje ar Pellux katilai - ![]() |
|
Data: 2017.Vas.21 10:47:10 Laba diena, Kokia nuomonė apie OPOP katilus, kuriuos radau ![]() Ačiū iš anksto |
|
Data: 2016.Geg.31 10:38:15 Laba diena, siūlome šiuos rūpesčius patikėti mums, suteiksime visą reikiamą informaciją, susisiekite. ![]() |
|
Data: 2016.Kov.30 13:50:03 Ar vis dar verti dėmesio <a href=" ![]() |
|
Data: 2016.Saus.9 20:27:18 Sveiki, koks turi buti granuliu padavimas s ir oro padavimas procentais, kad nepridegtu degiklis? |
|
Data: 2016.Saus.5 11:23:31![]() tel.: 837 26 10 93 Kaunas Katilai ir jų dalys. Kviečiame apsilankyti mūsų naujoje svetainėje! |
|
Data: 2015.Liep.17 13:20:46 reklamscikai vienas uzklause, kitas po 15min atsake :) vien delto reikia nesirinkti sio atstovo |
|
Data: 2014.Saus.31 21:48:53 Turiu ir kurenu jau trecia sezona esu patenkintas jiokiu problemu neturejau su Bio platinum |
|
Data: 2014.Saus.31 21:22:43 Gal kas kurenat su Bio platinum degikliu Kaip jums tas degiklis Aciu is anksto |
|
Data: 2013.Lapkr.8 16:17:36 Kažkas klause apie esamo katilo perdarymą į granulinį automatinį degiklį. Aš tokį įstačiau į savo kieto kuro katilą, kol kas patenkintas. Radau degiklį čia ![]() |
|
Data: 2013.Bal.6 17:12:50 Sveiki, ruosiuosi pirkti granulini katila, nes jau atsibodo kurenti kieto kuro katilus malkomis ir eiti i katiline kas 3-4 val. svajoju apie ejima i katiline karta i savaite-:) kiek tai realu? O gal galim primontuoti prie kieto kuro katilo ATMOS koki degikli su bunkeriu? Gal nereiktu pirkt pacio katilo? gal kas darete ka panasaus? mano ATMOS pirktas prie 3 metus, bet juodai nepateisino lukesciu..... Kas galetu patarti? ACIU is anksto jeigu galetumete kuo skubiau kas patarti? Mano el. pastas ![]() |
|
Data: 2013.Bal.6 17:11:42 jeigu galetumete kuo skubiau kas patarti? Mano el. pastas ![]() |
|
Data: 2013.Bal.6 17:09:46 Sveiki, ruosiuosi pirkti granulini katila, nes jau atsibodo kurenti kieto kuro katilus malkomis ir eiti i katiline kas 3-4 val. svajoju apie ejima i katiline karta i savaite-:) kiek tai realu? O gal galim primontuoti prie kieto kuro katilo ATMOS koki degikli su bunkeriu? Gal nereiktu pirkt pacio katilo? gal kas darete ka panasaus? mano ATMOS pirktas prie 3 metus, bet juodai nepateisino lukesciu..... Kas galetu patarti? ACIU is anksto |
|
Data: 2012.Geg.14 11:03:05 priklausomai nuo kuro padavimo tipo yra ir apsuagos: 1. beriamam is virsaus kurui plastikinis vamzdis (auzsidegus nusilydo), ir karscio jutiklis 2. Stumiamam is apacios kurui aklinai uzspaustas bunkeris ir vandens ivadas (pakilus temp. iki 95C padavimo vamzdyje leidziamas vanduo kol nenukris zemiau 95C) 3. visi sitie parametrai negalioja jeigu naudojamas rotacinis uzraktas |
|
Data: 2012.Kov.8 11:48:00 · Suredagavo: Administratorius Kaip reikia apsaugoti granulinių katilų talpas, kad nekiltų gaisras. Juk tos granul4s po truputi byra ir taip gali ugnis peršokti į granulių talpyklą. |
|
Data: 2011.Kov.9 10:25:55 Sveiki, Siaip pagrinde ir naudojamos pjuvenu granules. Del boilerio sildymo vasara: 1. Jeigu karsto vandens sanaudos mazos - neapsimoka, geriau elektra (paprastai pries sildydamas boileri, katilas isildo "save") 2. Jeigu sunaudojate labai dideli kieki karsto vandens, tuomet taip apsimoka. Bet jeigu kiekiai tikrai labai dideli, kaip investicija galite apsvarstyti ir saules kolektoriu. |
|
Data: 2011.Vas.6 11:05:30 Sveiki, Ar pjuvenu granulemis galima Jusu katila kurenti? Ir kaip yra vasara su granuliniais katilais, kai sildyti patalpu nereikia, o karsto vandens nesinorisi elektra sildyti? |
|
Data: 2010.Rugs.8 09:11:18 Taip buna, jeigu taupai ir perki pacias pigiausias. Jei kaip balti zmones normalias ir katilas tam pritaikytas - jokiu. |
|
Data: 2010.Saus.12 17:41:52 sveiki. ar buna problemu su granulem? |
|
Data: 2009.Bir.17 16:54:54 Sveiki, reikia atkreipti demesi i katilo sieneliu stori, vandeni ruosia visi daugmaz vienodai. I tai ar yra galimybe prijungti temperaturinius jutiklius (patogumui). Koks valdymo skydas yra katile. Kitaip tariant pries isigyjant katila patartina atkreipti demesi i: 1. Ar gamintojas pakankamai ilgai gamina katilus. 2. Kiek metu suteikiama garantija katilui ir jo dalims. 3. Ar pardavejas parduoda katila su pilna komplektacija, ar nieko nenutyli uz ka noretu gauti papildomu pajamu (temperaturu jutikliai, pristatymas, katilo suderinimas ir t.t.). 4. Universaluma renkasi kiekvienas pagal savo poreikius, ar nori kurenti tik smulkiu kuru (granulemis, smulkia anglimi ir t.t.), ar nori kaip papildoma kura kurenti malkas ar angli. 150-160m2 namui apsildyti rekomenduotumeme katila apytiksliai nuo 18-20kW. |
|
Data: 2009.Geg.28 15:19:59 Sveiki. Kokie pagrindinaiai tech. parametrai granulinių katilų į ką reiktų atkreipti dėmesį, gamintojas, šalis, skardos storis, vandens ruošimas, universalumas(ne tik gran.) ar kt?Kokį pirkti vertą pardavimo kainos? Mano namas apšildymui apie 150-160m2. |
|
Data: 2009.Bal.22 13:30:22 · Suredagavo: Administratorius Sveiki, pastebejome jog nera temos apie granulinius katilus. Esame prekiautojai kaip tik tokiu. Todel galesim pakonsultuot kylanciais klausimais. Jei idomu katilu kainos ir charakteristikos, galime suteikti daugiau informacijos. |
|