STATYBŲ BIRŽA STATYBOS OBJEKTŲ DUOMENŲ BAZĖ
Pradzia - Statybu Birza forumas → STATYBINĖS MEDŽIAGOS → |
Paskutinis atsakymas | Pranešimas |
|
Data: 2018.Kov.9 11:20:23 Pirkau apšiltinimo medžiaga iš UAB "Klinkeris visiems", maloniai aptarnavo, davė gerų patarimų, likau patenkintas, rekomenduoju šią firmą ir kitiems. |
|
Data: 2018.Saus.18 09:26:06 Sveiki, gal pravers kam nors.. Dirbu įmonėje Lemora - statybinių medžiagų parduotuvėje. galėčiau padėti su medžiagų įsigijimu:) Pasiūlyti galiu beveik viską, taigi jei kas yra aktualu, prašau kreipkitės. Kontaktai: Neringa Leiputė 868512237 |
|
Data: 2017.Liep.12 15:43:54 Pamačiau forumą apie ekovatą ir noriu labai pasidžiaugti. Esu apsišiltinęs namą prieš 10 metų. Šiltinau medinį namą 10 cm storio. Šiaip ekovatą man rekomendavo pažįstami, nes jie šiltinosi savo namą, poto apšiltino dar ir tėvų namą. Aš apskritai nelabai ką buvau girdėjas apie tai. Paskaitęs forumus radau kelis atsiliepimus, kad ji nusėda ir išsigandau, bet surizikavau, aišku pergyvenau ir t.t., bet dabar praėjus 10 metų po apšiltinimo nusprendžiau pasikeisti išorinę apdailą, nes tada taupant pinigus užsidėjome pigiausią variantą. Prieš nuimant tikėjausi pamatyti bent kažkokį nusėdimą, bet nepatikėsit, visiškai jokio nusėdimo! Labai apsidžiaugiau ir sakiau tikrai rekomenduosiu visiem tik ekovata šiltinti. Šiluma namie žiemą iškart pasijautė, o kadangi gyvenam netoli gatvės tai ir garsas sumažėjo. Bet aišku dar priklauso kas šiltina. Mano keliem pažįstamiem ir man šiltino tokia įmonė Ekorema. Man atrodo ji vienintelė Lietuvoj gamina ekovatą ir kiek girdėjau pati pirma ir pradėjo šiltinti. O mano kaimynai po kelių metų taip pat užsimanė šiltinti namą ekovata ir pasirinko kažkokią kitą negirdėtą įmonę. Norėjo sutaupyt, bet kiek girdėjau nelabai sutaupė, o ir darbas buvo atliktas nekokybiškai. Tai va, jei jau žadat šiltint namus tai manau tikrai neverta taupyt. O dabar aš planuoju šiltinti perdangą tai kiek skaičiavau Ekoremoj dar ir pigiau man gaunasi. Dabar esu tikrai patenkintas ekovata ir drąsiai galiu rekomenduoti savo draugams ar pažįstamiems! |
|
Data: 2016.Geg.9 19:33:27 Sveiki! Rašau baigiamąjį darbą ir atlieku tyrimą apie statybos prekių parduotuvių rėmimo (reklamos) priemonių efektyvumą ir man labai reikia Jūsų nuomonės. Padėkit studentei pabaigti mokslus, gi užtruksite vos porą minučių ;)) AČIŪ! manoapklausa.lt/apklausa/807449556/ |
|
Data: 2015.Rupj.4 16:09:19 · Suredagavo: Administratorius . |
|
Data: 2011.Sp.7 15:51:46 Ekovata Kaune 15 kg yra 35 Lt. |
|
Data: 2011.Sp.7 15:37:31 Sienas, oro tarpus, pastoges, fasadus ekovata gali geriausiai apšiltinti tik kvalifikuoti ekovatos šiltintojai su ne mažiau 3 m. patirtimi, naudojant spec. įrangą. Pačiam gal ir galima bandyti, bet visų tarpų ir plyšelių taip gerai neužpildysi. Pats gali tik palėpės grindis, arba ant juodlenčių prieš klojant grindis. |
|
Data: 2010.Rugs.6 12:29:34 Anonimas |
|
Data: 2010.Saus.12 21:30:54 · Suredagavo: Administratorius <pašalinta reklama> |
|
Data: 2009.Gr.27 13:50:18 · Suredagavo: Administratorius <pašalinta reklama> |
|
Data: 2009.Bal.1 13:39:11 apsilidinau nama ekovata 20 cm storiu slapiu budu, efektas geras daug silciau, verta sildyti, |
|
Data: 2009.Vas.26 15:57:10 turejau galvoje slapiu budu |
|
Data: 2009.Vas.26 15:26:36 ar galima ekovata apsiltinti sienas namu saligomis |
|
Data: 2009.Vas.25 16:42:38 Gal kas zinote kokios kainos? Domina oro tarpo siltinimas. Kiek kainos su viskuo, kad nebutu jokiu zvaigzduciu? |
|
Data: 2009.Vas.23 21:44:42 · Suredagavo: Administratorius Kas domisi ekovatos siltinimu galiu parekomenduoti. Kainos tikrai neatomines, daug kur skambinejau. Rudeni slaitus siltinausi, efektas-liuks. Pavasari susitarem kaime namuka man jie apsiltins slapiu budu. |
|
Data: 2009.Vas.7 21:58:14 Apie ekovatos panaudojimo būdus verta pažiūrėti šituose puslapiuose ,man patiko ir viską supratau. Lenkų kalba: YouTube www.youtube.com/Ocieplanie Metacafe www.metacafe.com/channels/Ocieplanie/ Lietuviu kalba: YouTube www.youtube.com/Ekovata Vaizdelis vaizdelis.lt/profile/Ekovata |
|
Data: 2009.Vas.4 16:32:08 sneigiene kokio storio apsiltinimas |
|
Data: 2009.Vas.4 16:19:13 Man labai daug geru , praktisku ir nusirdziu patarimu kaip paruosti namo konstrukcijas apsiltinimui ekovata , dave toksai ponas Vaclovas Ekoremos. |
|
Data: 2009.Vas.4 16:02:05 As pirkdamas ekovatos pasiskambinau i gamykla 8-37-477315 kadangi man reikejo 20 maisu tai as islosiau 240lt . Kaune gamykloje 17,5kg maisas kainuoja tik 40,0 lt , osenukuose 52,0. Tiesa ant maiso yra uzdetas zenklas nedaugiau 20kg |
|
Data: 2009.Vas.4 15:53:03 Anonimas Anonimas Gerbiamieji, labai protingas tas kuris namo konstrukcijas apsiltina ekovata . Per gyvenima teko gyventi ir muriniame ir karkasiniame name kuris buvo apsiltintas akmens vata. Tikrai nuosirdziai uzjauciu tuos kurim tenka gyventi tokiame karkasiniame name. Penki metai turiu pasistates nameli su ekovatos apsiltinimu ir negaliu atsidziaukti. Pleveliu nedejau jokiu, vietoje 25 cm storio kuri turejau sudeti dedant akmens vata , ekovatos sienose sudejau 20cm .o stogui 25cm , gyvenu kaip mediniame sveikame name kuro sukurenu visai ant juoko. Kas liecia peles tai mano nuomone tokia , jeigu net peles lenkia jusu nama tai patarciau ir jum tame name geriau nebegiventio , |
|
Data: 2008.Saus.24 09:55:36 pilna tos ekovatos, kad ir senukuose: kaina 51.59 lt Pake - 0.4 m³. Svoris < 17.5 kg. Šilumos laidumo klasė - 0,041 W/mK . Naudojama sienų, stogų ir grindų izoliacijai. Išeiga apšiltinant rankiniu būdu 1 m³ - 42-45 kg. Nesuslūgsta, supilant mechanizuotai didesniu kaip 45 m³/kg tankiu. Gal ir butu gerai internetines parduotuves atidarymas su statybinemis medziagomis, bet cia kita sneka |
|
Data: 2008.Saus.23 22:35:33 kasko cia niekas nesilanko.pats susiradau klaipedoj ekovata kaina 51 lt.uz 04 kubo |
|
Data: 2008.Saus.6 14:40:22 gal zinot kur klaipedoj prekiauja ekovata |
|
Data: 2007.Rupj.18 13:36:30 taip |
|
Data: 2006.Rupj.14 14:58:41 kiek kainuoja ekovatos kv?aciu |
|
Data: 2006.Saus.12 20:21:54 pasistaciau nama pries 10m.sienos sudetis;lauko muras puse silikatines plytos-oro tarpas puse plytos-vidaus muras puse skyletos plytos.oro tarpas pripildytas spaliu nes tuomet spaliai buvo einamiausia siltinimo priemone. dabar tu spaliu is sienos nebeisimsi. lauko siena dekoratyviniu budu pamuryta nenoreciau keisti.kaip butu galima apsiltinti dar isvidaus.ar ekovata tiktu?jei ne tai ka reiktu naudoti? |
|
Data: 2005.Liep.13 15:28:56 apie ekovatą galiu pasakyi štai ką: 1.jeigu jau sugalvojote šiltinti ekovata ir siena bus trisluoksnė (blokelis+vata+plyta) geriausia yra vatą pilti pamūrinus pirmą gerą metrą sienos ir t.t. Siųlyčiau susipilti patiems t.y. gražiai ranka paspaudžiant, kol pajusit didesnį pasipriešinimą. Tokiu atvėju manau gausite maksimalų rezultatą. 2. Pylimas ekovatos nuo viršaus sienos yra nesamonė nes nėra realu kad visi plyšiai užbirs, pasidarys ertmės. Žinoma tos ertmės laikui bėgant užbirs, bet tada liks viršui tuštuma. Pabandykite tada užlysti už kraigo ir supilti. . 3. Aš pats gyvenu name šiltintame 10cm ekovata. Šiltinimą atlikome patys kaip ir minėjau aukščiau. Patikėkite namas kuo šilčiausias. 4.Labai svarbu kad neuždengtumėte viršuje plyšio, nes kitaip siena nekvėpuos ir prdės drėkti, vata sukris.5. Aišku yra ir vienas minusas kiek žinau kad išvengti graužikų ji supilta boru. Sako kenkia sveikatai. Bet nemanau kad to boro daug per blokelius ir apdailą praeina. Aišku jums spręsti. |
|
Data: 2005.Liep.2 00:11:49 O jūs ką, kalkuliatoriaus neturite? Gerai, tarkime, kad dėsite dešimt cm vatos:70x0,1=7 kub. metrai. Kaina: 70 kv.metrų plėvelės vėjo izoliacijai bruseliai 10x5 bent kas metras per sienos aukštį ir apie angas ir kampus išorinis apkalimas (sumauta PVC ar kas nors gudresnio?) Darbas (jei darysit savo rankom bus tris kartus pigiau). RB |
|
Data: 2005.Bir.22 20:05:07 sneigiene ar naudosite ekovata, kokie minusai ir kiek tai kainuoja. Musu sienu kvadratura tokia pat Is anksto dekoju uz atsakyma |
|
Data: 2005.Bir.22 20:04:34 sneigiene ar naudosite ekovata, kokie minusai ir kiek tai kainuoja. Musu sienu kvadratura tokia pat Is anksto dekoju uz atsakyma |
|
Data: 2005.Geg.10 21:51:57 Ko jau čia pamiršti? Prašom argumentus. Teko skaityti, kad pasaulyje dar nerasta geresnė šilumos izoliacija negu celiuliozė. Kaip suprantu, ekovatą iš jos ir gamina. Pelės aišku lieka problema. Taip pat kaip ir akmens vatai. |
|
Data: 2005.Geg.10 17:25:29 Pamirskit tokias medziagas!!! |
|
Data: 2005.Bal.25 12:00:48 Laba diena, kiek reiketu ekovatos apsiltinti 70m2 is isores, ir kiek tai kainuotu? Pagarbiai, Genovaite |
|
Data: 2005.Bal.7 16:15:59 EKOVATA |
|