STATYBŲ BIRŽA — STATYBOS OBJEKTŲ DUOMENŲ BAZĖ

Pradzia - Statybu Birza forumasARCHITEKTŪRA, DIZAINAS
Paskutinis atsakymas Pranešimas

Data: 2014.Bal.1 10:07:45

Gal galite patarti? Namas iš Fibo blokelių. Labai pučia vėjas per pamato sujungimą su pirma blokelių eile. Kaip reiktų spręsti šią problemą?

Data: 2014.Saus.15 09:18:14

Siūlau susivesti Yuotube "Sandarumo testas". Rasite "Sandarumo testas name iš keramikos". Matosi, kaip pučia per visus langus ir pamatus. Tragedija kažkokia.

Data: 2013.Rugs.23 15:42:37

Čia išsakytos teisingos mintys - pats esu architektas ir pasisakau už statybą iš dujų silikato.

Data: 2013.Bir.14 10:08:58

Pats pradėjau statyti pasyvų namą - buvo numatytas iš keramikos. Visas vietas sienose kur buvo galimi peršalimai suprojektavo iš akyto betono - pirmos blokų eilės ant pamato, langai, perdangos plokštės rėmimas, parapetai. Iškilo klausimas kam man naudoti kelias visiškai skirtingų savybių medžiagas sienoje? Mūrui pasirinkau pilnai dujų silikatą. Jei jau kritinėse vietose jis naudojamas, tai reiškia ne be reikalo.

Data: 2013.Bir.3 14:07:09

Jungiant pamatą su mūru atsiranda perimetrinio šalčio tilto galimybė. Akytas betonas arba kitaip dujų silikatas dėl savo turimos varžos efektyviai panaikina šią problemą.

Data: 2013.Bal.22 10:25:06

Galimi daryti "sijoną" - aplink polius skersai į žemę kasti pvz.ekstrūdinį polistirolą, kuris apsaugo polius nuo šalčio. Tai gana brangu ir nėra 100 proc.efektyvumo, todėl dujų silikatas geras variantas, dėl savo turimos varžos. Teko matyti Fibo rekomenduojamus mazgus, kur pirmos eilės ant pamato rekomenduojamos statyti iš dujų silikato, tam kad išvengti peršalimo. Nekalbu apie silikatą ar keramiką, kurie yra išvis šalti (turi praktiškai nulinę varžą).

Data: 2013.Kov.19 17:00:44

Planuoju statyti namą. Girdėjau kalbant, kad renkantis silikatinius, keramzitinius ir kitus tvirtus blokus per juos gali peršalti sienos ir būti didelis temperaturu skirtumas patalpos viduje tarp grindu kampu ir sienu auksciau. Pas mane numatyti poliniai pamatai, sako, kad persals per poliu. Siulo statyti iš akyto betono blokų, kurie yra silti. Ar tai tinkamas sprendimas?
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  Insert URL  Email Link 

Įeiti į forumą :: » Vartotojo vardas » Slaptažodis

miniBB 1.7d