STATYBŲ BIRŽA STATYBOS OBJEKTŲ DUOMENŲ BAZĖ
![]() |
Pradzia - Statybu Birza forumas → REKONSTRUKCIJA, RENOVACIJA → |
Paskutinis atsakymas | Pranešimas |
|
Data: 2014.Lapkr.11 16:17:40 · Suredagavo: Administratorius <pašalinta reklama> |
|
Data: 2009.Bir.4 14:55:32 oh, atejau zmogui patarti, pasidalinti patirtim, o cia pasirodo kazkas kazkoki samoksla izvelge :) |
|
Data: 2009.Bir.3 14:18:26 jo jo, ieskok samokslo teoriju :D beda ta, kad..na... nerasi ;) o jau tavo argumentas del lietuvisku rasmenu tai isvis topinis.. :D gerai, kad cia toks retas atvejis lietuvoj, kai zmones be ju raso, kad jei du zmones nenaudoja lietuvisku rasmenu,iskart darosi aisku, jog cia, pasirodo, vienas zmogus :D |
|
Data: 2009.Bir.3 14:09:34 Jo :) įdomi diskusija vieno žmogaus, kuris rašo iš 2 skirtingų kompų ... Rašybos stilius tai tas pats: tos pačios gramatinės klaidos, be lietuviškų rašmenų, kalbos stilius, pranešimų laikas vienodas :))) Ar rašysim toliau? |
|
Data: 2009.Bir.3 13:55:46 o tai vizualiai matosi,kada ta plevele dingsta,ar tiesiog kas 12 menesiu atnaujini ir rami galva? ir tas woodoilas tai kaip supratau, toks praktiskai aerozolinis purskiklis? |
|
Data: 2009.Bir.3 13:47:45 taip, Pinotexo gamintojas rekomenduoja atnaujinti kasmet, nes po ziemos ir mano baldai prarado vel spalva ir plevele dingo. O mano baldai irgi visa ziema lauke ant terasos stovi. Bet siemet kai atradau ta Pinotex woodoil'a purskiama tai super, vienas kaifas atnaujinti baldus. Paslifuoji siek tiek, pasiausi pavirsiu, nusiurbi arba nuvalai dulkes ir purski :) |
|
Data: 2009.Bir.3 13:03:30 o tai kasmet reikia dengt, ar ilgiau laiko ? ziema tie baldai irgi lauke stovi beje? |
|
Data: 2009.Bir.3 12:43:10 As pas save sodyboj dengiau Pinotex lauko baldu alyva specialia, pinotex woodoil atrodo vadinasi, ji buna bespalve, zalia ir tikmedzio spalvos. Man labai tiko tikmedis, nes baldai jau patamseje buvo. Praejusiais metais dengiau teptuku, o siemet atradau purskiama ta pacia Pinotex alyva, flakoneliuose panasiai po puslitri . Labai patogu, lengva prieiti prie sunkiai pasiekiamu detaliu, o ir greitai, jokiu teptuku nereikia. Ir rezultatas akivaizdus, jei lyja, tai lietaus lasai net nesigeria i medi, taip ir lieka stoveti kaip ant pleveles :) |
|
Data: 2009.Bir.3 12:22:33 Pas save sodyboj, terasoj, pasistaciau lauko baldus. ale jie pradejo gert dregme, bijau, kad ir biski put gali pradet. pikta, nes baldus specialiai pirkau is maumedzio, nes pardavejas garantavo, kad maumedis pats savaime atsparus dregmei, negeria vandens, nes jo medienoj daug visokiu alieju ir panasiu sauganciu medziagu. tik pasirode, kad ne taip viskas gerai, kaip jis sake.. zodziu, bandau dabar ieskot, kas kur kaip... teko girdet, kad yra spec. alyva lauko baldams, ar kazkas panasaus, butent panasiems atvejams skirta - teiravausi pas konsultanta parduotuvej, bet man paaiskino, kad baldus taip apdoroja tik pramoniniu budu gamybos pradzioj - nu bet nesinori ju supudyt - gal kas susidure su panasia situacija ar turi patarimu, kuo juos saugot? aciu :) |
|