STATYBŲ BIRŽA — STATYBOS OBJEKTŲ DUOMENŲ BAZĖ

 Pradzia - Statybu Birza forumasMANO BŪSTAS
Paskutinis atsakymas Pranešimas


Data: 2021.Rupj.13 12:40:33

Sveiki, nežinau, ar pastebėjote, bet statybinės medžiagos paskutiniu metu labai brangsta. Aš galiu pasiūlyti tvirtinimo elementų: kniedžių, veržlių, vinių ir medsraigčių. Turiu identiškas prekes kaip čia - [url]https://torx.lt/[/url] Kreipkitės pm, galiu padaryti nuolaidas, noriu kuo greičiau išsiparduoti.


Data: 2021.Rupj.13 12:40:01

Sveiki, nežinau, ar pastebėjote, bet statybinės medžiagos paskutiniu metu labai brangsta. Aš galiu pasiūlyti tvirtinimo elementų: kniedžių, veržlių, vinių ir medsraigčių. Turiu identiškas prekes kaip čia - https://torx.lt/ Kreipkitės pm, galiu padaryti nuolaidas, noriu kuo greičiau išsiparduoti.


Data: 2021.Rupj.13 12:38:28

Sveiki, nežinau, ar pastebėjote, bet statybinės medžiagos paskutiniu metu labai brangsta. Aš galiu pasiūlyti tvirtinimo elementų: kniedžių, veržlių, vinių ir medsraigčių. Turiu identiškas prekes kaip čia - torx.lt/ Kreipkitės pm, galiu padaryti nuolaidas, noriu kuo greičiau išsiparduoti.


Data: 2020.Gr.23 21:01:06

Statybinės medžiagos internetu. Prekes pristatome visoje Lietuvoje, nuolat skelbiame akcijas ir išpardavimus. Puikus kainos ir kokybės santykis.

www.lankava.lt
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  Insert URL  Email Link 


 
Įeiti į forumą :: » Vartotojo vardas » Slaptažodis

miniBB 1.7d