STATYBŲ BIRŽA — STATYBOS OBJEKTŲ DUOMENŲ BAZĖ

 Pradzia - Statybu Birza forumasREKONSTRUKCIJA, RENOVACIJA
Paskutinis atsakymas Pranešimas


Data: 2020.Gr.22 13:30:31

Na mes irgi turejoime problemu su tuo, tai siulau pasiskambinti kokiems specams, kurie pakonsultuos tiksliau. Musu pelesio naikinimas biski uztruko, bet chebra https://bepelesio.lt gerai susitvarke su darbais.


Data: 2008.Rugs.7 17:01:46

na del grindų drėgnumo tai persasi pirma mintys der hidroizoliacijos nebuvimo po grindim,, bet , na klausimas ar po ta plastmase sienos nepielija? nes gali but kad ir pamato horizontali hidroizoliacija bloga ar jos niera, na jai tik grindu hidroizol ner tai ka , isardai grindis uzdedi hidro izol ir uzbetonuoji , tikm pries tai gerai paskaitit literatura apie hidroizoliacijos montavima grindise


Data: 2008.Kov.16 15:37:02

Tam kambariui kazkur 30 metu, kvadratura 24 kv.m., 1 aukstas, rusio nera. Manome, kad problema grindyse - kai buvo linoleumas - jis pradejo pelyti. Dabar pelesio kaip ir nematyti, bet yra nemalonus kvapas, seno namo kvapas. Langai paprasti. Kaip minejau, jokio tinko ant sienu nera, tik uzkalta kaip ir fanieromis. Noretume apsigyventi visam laikui ir rekonstruoti ir pirma auksta, veliau ir antra auksta, tik is pradziu noretume pasidometi, ka reiketu daryti ir kiek lesu i tai skirti. Ar net neverta?


Data: 2008.Kov.12 16:42:39

per mažai pateikėt informacijos ..
p.s. kiek metų namui ,kokia kvadratūra kambario, koks patalpos aukštis,kelintas aukštas, ar turite rūsį, kokia langų būklė, kokiose vietose lokalizuojasi pelėsis, natūralaus vėdinimo klausimas...jūsų kaip savininko nuomonė pastabos..be viso to diskusija priliktu būrimui iš kavos tirščių.


Data: 2008.Kov.7 21:44:52

Noretume atrestauruoti kambari sename name. Pagrindine problema ta, kad kamabaryje yra didele dregme, susidaro pelesis ir yra nemalonus kvapas. Ka ir kaip pasiulytumet restauruoti, kad atsikratyti siu bedu? Sienos rastines, is isores apmuryta, is vidaus tik apkalta plostemis. Labai dekui uz informacija.
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  Insert URL  Email Link 


 
Įeiti į forumą :: » Vartotojo vardas » Slaptažodis

miniBB 1.7d