STATYBŲ BIRŽA — STATYBOS OBJEKTŲ DUOMENŲ BAZĖ

 Pradzia - Statybu Birza forumasNAUJA STATYBA
. 1 . 2 . >>
Paskutinis atsakymas Pranešimas


Data: 2022.Saus.7 11:39:58

Sveiki,

mačiau, kad klausėte kas tvarkingai ir prie nepatogių sąlygų įrengtų nuotekų surinkimą ir valymą. Prieš porą metų su šeima įsikėleme į namą ir patys ieškojome. Galiu parekomenduot www.buiteka.lt/lt/irenginiai/buitiniai-nuoteku-valymo-irenginiai , viską tvarkingai padarė, malonūs darbuotojai, kol kas viskas gerai. Rekomenduoju.


Data: 2022.Saus.7 11:39:18


Data: 2022.Saus.7 10:39:14

Sveiki,

mačiau, kad klausėte kas tvarkingai ir prie nepatogių sąlygų įrengtų nuotekų surinkimą ir valymą. Prieš porą metų su šeima įsikėleme į namą ir patys ieškojome. Galiu parekomenduot https://buiteka.lt/lt/irenginiai/buitiniai-nuoteku-valymo-irenginiai , viską tvarkingai padarė, malonūs darbuotojai, kol kas viskas gerai.???? Rekomenduoju.


Data: 2015.Sp.15 17:42:29

Turiu enekos valymo įrenginius AQUAMAX BASIK. paskaičiavau: jie man kainavo su sumontavimu apie 12000 litų. Sugedo dar pirmais metais, buvo garantinis remontas, po to kas keli metai gedimai keitė vieni kitus. Enekos kainos kosminės: siurblys - 1000 litu, aeratorius 1000 litų, kompiuteris valdantis įrengimus 2000 litų. Per penkis metus teko keisti aeratorių, siurblį tris kartus buvo sugedęs kompas. Taigi sumuokite ir skaičiuokite kiek kainuoja tokių įrengimų turėjimas per metus. Tiesa jei kvieti jų specialistą - atvažiavimas nuo 150 litų ir darbo valanda nuo 80 litų ir t.t. Kada dirba įrengimas - tai jis visai neblogas, bet kada sugenda, o genda periodiškai ir palyginus dažnai, tai nuo kainų plaukai šiaušiasi. Turint jų įrenginį iš jų pagalbos neieškokite, nebent pinigai pas jus beverčiai ir galite jais taškytis. Nusipirkus tą daiktą ieškokite draugų Lenkijoje kurie jums padės įrenginius remontuoti ar kitose valstybėse. Arba jau pats tapkite ir šių įrenginių meistru- remontininku, sugedusių mazgų importuotoju iš kitos valstybės ir t.t. Galima žinoma pirkti už tuos pinigus kasmet kitus vis naujus bet nelabai kokybiškus įrenginius- čekų, slovakų, švedų ir pačiu blogiausiu atveju alytiškių "stebuklą". taigi perkant įrengimus visada sužinokite kiek kas kainuos kai suges, kas remontuos ir kiek tai kainuos ir niekad netikėkite auksaburniais vadybininkais prekeivomis, kurie aiškina kad jų produktas tarnaus 10 metų be remonto - tai pasakos kvailiams ir proto impotentams.


Data: 2015.Liep.2 13:35:34


Labas visiems

Statysiu pavasari nama sklype, kur nera jokiu komunikaciju. Labiausiai galva skauda del nuoteku surinkimo ir valymo. Ka patartumete ?
Man rupi suzinoti kiek kainuotu biologinio valymo irenginiu irengimas ir ju eksplotacija ?
Arba gal surinkti i papasta rezervuara. bet tada ishvezimas kainuotu kokis 150Lt pe rmenesi, nes tu nuoteku butu ~8 m3 (3 zmones)... Kiek kainuotu isirengti paprasta nuoteku surinkimo rezervuara ~8m3 ?
Ka daryt ir kokios kainos?

Vien backa 8,7 m3 kainuotu apie 1600 + PVM, plius montavimas.


Data: 2015.Liep.2 13:33:21

Anonimas
Anonimas
Ar Eneka teikia nuoteku valymo irenginiu prieziuros paslaugas?
Anonimas
Eneka neteigia tokių paslaugu ir nedaro montavimo darbu jie tik parduoda valymo irenginius.


Data: 2015.Bir.13 14:15:23 · Suredagavo: Administratorius

Galiu Pasiuliti, kas tikrai išmano šuos reikalu. Pas mane atvažiavo, išaiškino, kaip reiktu statyti, kokia kaina, kaip galima kuo pigiau įsirengti bei pabrėžė jog naudojant šuos įrenginius būtina atsiminti (naudoti kiek galima mažiau chemijos).

kasmonta

Beto šie virukai, ir patys parduoda įrenginiu, konsultuoja, bei savo darbam suteikia 10 metų garantija. Pas mano kaimyną, kažkas su tuo įrenginiu negerai buvo, o kaip tik jie statė prieš 4 metus. tai atvažiavo, sutvarkė. Taipat turi ir su kuo išsiurbti ir t.t.

Žodžio virukai maladiets, o ir pasidėrėti leidžia :D


Data: 2015.Kov.17 17:20:42

Sveiki,

Gal kas montavosi Eneka Aquo max? Kokia jo kaina, pliusai ir minusai?


Data: 2015.Saus.2 10:25:23

taikos irenginis geresnis konkrecei august traidenis ar feliksnavic


Data: 2014.Bir.9 09:20:05

Apsurdas mokėti 600Lt už aptarnavimą, tai gaunasi 50Lt/mėn. Dar paskaičiuoji sąnaudas vandeniui iš vis reikia į butą kraustyti ten pigiau.
AugustirKo yra neaiški instrukcija aptarnavimo, bet manau per kelis kartus pabandžius galima susiorentuoti kas ir kaip. svarbiausia manau, neišsiurbti viso dumblo, ir neduoti jam "uždusti".


Data: 2013.Sp.31 12:58:39

Na dėl Augusto jokių problemų nekyla jau treti metai :) Esame 5 asmenų šeima, pirkom po parodos apžiūrėję lietuviškus gamintojus. Nei kvapo, nei strigimų, nėra kuo skūstis (teisybės dėlei vieną kartą orapūtės taimeris buvo sugedęs, bet nesunkiai sutaisiau).


Data: 2013.Kov.1 10:26:56

Anonimas

kiek jau pastebejau pagal kaina pats priimtiniausias variantas yra nuoteku-valymo uab pasiula tiek ir asortimentu, kokybe ir kaina bei paprastumu,tai buvusi Dinaito imone. Taciau ten tik vienas yra sukalbamas asmuo del kainos su kuriuo reiketu bendrauti,berots jo vardas Saulius atrodo serviso pardavejas ipac del aptarnavimo. AS likau juo patenkintas


Data: 2012.Gr.12 11:30:07

Irenginys feliksnavis. pamirsau pamineti


Data: 2012.Gr.12 11:27:12

Svecias, nusipirkau as restoi irengini, atveze nemokamai 4000Lt
tada susiradau kas atvez 2 rentinius metro plocio isimatavau
vamziu diametrus, seniuose nusipirkau vamzdius kai akcija buna 30proc minus. atsivezdiau rentinius, ir susitariau su vietiniu racioku kad 800lt iskas man dvi duobes paskiau uzkas ir islygins sklypa.
nuvaziavau i giota isinuomavau nivelyra, vakare atsisedes paskaiciavau atstumus perkritimus ir susipaisiau brezinuka.
Rute atvazavo raciokas iskase duobes, kadangi pas mane priemolis ir smelis, i drenazo sulini sudejau akmenis kurie islindo statybu metu ant akmenu geotekstiles, exstra situaciajai jeigu SH plusteltu i drenaza. Ileidau sulinius sale ileidau irengini su nivelyru pagal padaryta brezini ileidau irengini i tinkama gyli. kol gulsciavau irengini, raciokas iskase transeja iki namo. ant polisterolio, isidejau nuoteku bvamzdyna patikrindamas nuolydi su nivelyru ( lazerinis naudoti labai paprastas gali viska daryti vienas ) sudejau, vamzdius raciokas per ta laika uzkase sulini ir irenginius. uzkasiau kastuvu transeja, raciokas pabaige islygino. su isoliacija oraputes vamzdi priisoliavau prie nuoteku mazdio ( orapute namio ryusyje)
isoliavau tam kad jeigu vamzdyne susidarytu kondensatas jis neuzsaltu. ( sildytusi nuo pagrindinio nuoteku vamzdio) taigi tiek darbu vienas sestadienis kol raciokas lygino sklypa sedejau atokjaitije ziurejau megavausi darbu ir geriayu alu. 4000 irenginys +800 raciokas + 600lt vamzdiai jungtys alkunes ir alaus 3 buteliukai :) viso 5400Lt - vienintelis nuostolis :) dauzydamas skyle vamziui i drenazo sulini pataikiau per pirsta :)


Data: 2012.Liep.5 09:58:12 · Suredagavo: Administratorius

<pašalinta reklama>


Data: 2011.Lapkr.16 15:02:36 · Suredagavo: Administratorius

Teko kreiptis i Klaipedos vyrus kurie dabar pereme ...... produktu pardavima ir aptarnavima visko ko klausiau gavau atsakyma ir irengimas mano pirktas pries metus dirba be problemu.


Data: 2011.Rupj.31 23:26:58 · Suredagavo: Administratorius

Matau čia daug ko yra prirašyta, bet niekas konkrečiai taip ir nepasako visi vis aplink ir aplink. Iš principo blogų įrenginių nėra yra blogas montavimas ir bloga eksploatacija tiesiog reikia žinoti ką ir kada daryti.
Jei kam aktualu galite pabandyti sukontaktuoti su ..... pakonsultuos, pasiūlys sumontuos, suderins ir aptarnaus turi biča su patirtimi šioj srityje prie nieko " neprisiriše" gali sumontuoti bet kurio gamintojo įrenginį. Firma maža dėl to nebrangiai montuoja :))))))))) po to apsiima aptarnauti 600lt per metus ir išveža dumblą ir jei kas sugenda remontuoja nemokamai jokio galvos skausmo.


Data: 2011.Rupj.25 14:20:34

Šiauliai...
Kas liečia paleidimo derinimo darbus, tai Šiauliuose irgi mokama...
Tik dumbla atvežė kita įmonė, bet popierius išrašė ir kartu buvo August ir Ko žmogus.
Beje kiek paskui ir pats susipažinau ir apsiskaičiau tai tas darbus neveltui nes vanduo kolkas nevalo nuotekų, o valo tas dumblas kuri atveža. Ir kam sukti sau galva kai jie viską padaro, o tu tik naudojies!


Data: 2011.Rupj.25 14:10:56

Vartotojas,
Kalbėjausi iki išėjimo dar su Laimute ir kiek žinau Ji išėjo į geriau apmokama darba ir tiek, o dėl darnininku kitu tai kiek žinau ten jos sunus su marčia dirbo.


Data: 2011.Liep.30 19:39:49

Klaipedietis
Brolyčiai, kaz kas pas August darosi negerai, nes pas mus dirbo vadove moteris vardu Laimutė, tai dabar jau jos nebėra ir visu darbuotoju nebėra, as turiu ju įrengini ir norejau pasikonsultuoti , nes turiu maza problemėlę su išbėgimu , kai paklausiau vadoves , pasakė , kad nebedirba. tai gal jau bankrutuoja, būkite budrūs


Data: 2011.Liep.14 13:23:16

Anonimas

Laba diena del Augusto valymo irenginiu jie yra geri bet gaila kad nuperki irengini paskui dar islenda paleidimo derinimo darbai uz kuriuos reikia moketi, pabandykit pasiklausti ar turi August ir ko dokumentus laboratorijos, kad ju irengini reikia butinai paleisti ? nes esu mates kaip irenginius Siauliuose pasileidzia patys zmones be jokio dumblo jis uzauga pats..
O tie sertifikatai kad valo fosfora ir azota juoka kelia .100% neisvalo tai reiskia daro tarsa gamtai , Traidenis nevalo fosforo ir ozoto o Augustas kaskiek valo ....
Girdejau kad Augustas turi nauja gamini kur 99.9 procento valo fosfora ir azota bet jo kaina ant tiek uzkelta kad jo visiskai neapsimoka pirkti o juolab ir tokio reikalavimo nera.
Kad normaliai veiktu irenginys jam reikalinga pastovi prieziura Apie Traideni tiksliai nezinau, bet Augustas tikrai reikalauja tos prieziuros .


Data: 2010.Rugs.15 10:46:55

Skubiai ieškau, kas įrengtų šulinius nuotėkoms - paprastą septiką.

Teisingas septikas sudėtingas dalykas. Pvz čia galima pasiskaityti: www.durupis.lt/index.php?-1826113400 o jeigu nori nelegaliai tai kreipkis pas tuos, kurie rentinius pardavinėja -prirodys traktoristą ir žmogelį ir padarys "po pigiai" per dieną. Bet su laiku tokius dalykus užrauks ir gali būti, kad pinigai veltui išmesti (vistire be 2500 neišsisuksi)


Data: 2010.Bir.8 13:01:49 · Suredagavo: Administratorius

<pašalinta reklama>


Data: 2010.Geg.27 22:59:18

Skubiai ieškau, kas įrengtų šulinius nuotėkoms - paprastą septiką.
Tel. 8-680 22971


Data: 2010.Geg.25 15:07:18

sveiki kas statosi augusto iren. ..gerai pamastykite ,nes musu neveikia,uzkimso filtracija,kuria perdaryt kainuoja virs 8 tukst lt ,nes padarytas gerbuvis..i kalbas firma nesileidzia,sumokejom inspekcijai bauda...ir t,t,


Data: 2010.Geg.12 15:30:03

2008 metais birželio mėn. nusipirkau iš šios įmonės buitinių nuotekų valymo įrengimus NVS-1. Internetiniame puslapyje reklamavosi,kad parduoda pilnos komplektacijos sertifikuotus valymo įrengimus NVS. Pilnos komplektacijos. Sumokėjau 4600 litų. grįžęs į namus pastebėjau,kad buvau apgautas. Nedavė prie komplekto septiko sėsdintuvo,erlifto ir filtravimo maišo . Teko kreiptis į vartotojų teisių tarnybą, valstybinę nemaisto prekių prie Ūkio Ministerijos tarnybą. Šios institucijos pagrindė mano skundą. Tada kreipiausi į šią įmonę,kad sukomplektuotų gaminį. Ji nekreipė dėmesio į mano prašymą. Teko kreitis į teismą. Teismas priteisė man priklausančias sudedamąsias dalis: sertifikuotą septiką, erliftą bei filtravimo maišą.

NVS-1 nuotekų valymo įrengimas be šių detalių paprasčiausiai normaliai nevalys nuotekų.

BŪKITE ATSARGŪS DĖL ;ŠIOS ĮMONĖS UAB "APLINKOSAUGOS SERVIS AS" PARDUODAMOS PRODUKCIJOS, NES IR JŪS GALI TE BŪTI APGAUTI.


Data: 2010.Bal.22 23:36:41

veiki pasidalinisu savo ziniomis apie traideni jam nedaug liko gyventi tiek kiek spes apgauti zmoniu tiek ir gyvens!zmones bukite protingi ziurekite i dokumentus o ne i akis .



Manau geriau uz august nieko nerasite cia nors dokumentus realius parodo o ne kaip traidenis metu gaminys na ir kas bet tas metu gaminys nevalo fosforo ir azoto , o augustas turi toki irengini kuris valo 99.9 azota ir 99.9 fosfora!!! bet jis brangesnis bet esme kad jis tobulas geros dienos .Naujas namas neturetu smirdeti viesuoju tualetu :)


Data: 2010.Bal.22 23:32:14

Anonimas
Anonimas


Sveiki del komentaro kad august ir ko daug ismeta dumblo jei laiku atsisiurbsite perteklini dumbla tai viskas bus gerai , o jei irenginys uzsalo ziema reiskia buvo dingusi elektra arba oraputes slanga uzsalo .statykite oraputes salia irenginiu ir apsildykite !!!!!


August ir ko Testuotas vokietijoje ir Prancuzijoje tai cia jums ne lietuva kur uz kysi gali bet ka gauti :) traidenis korumpuoti melagiai nepatariu pirti vargo imkite patikima produkta kuris turi CE ir ira bekvapis



Geros dienos
Arturas
Klaipeda


Data: 2010.Bal.17 09:29:37

august ir ko ...uzdares pries tai 2 nuoteku imones.labai nesaziningai apgaves ir dabar apgaudineja daugeli klientu.
irenginiai daug ismeta dumblo,luzta sumontuoti ir uzsala...
pagarbiai. apl.aps.inspektorius.


Data: 2010.Bal.12 22:01:50

Darbų vadovas dėl valymo įrenginių tai daugelis perka o paskui sako , va kad ir vienas iš čia esančiu kad traidenio blogas Taip blogas jei papiltomai nepirksi septinės bačkos o jinai susumavus su valymo įrenginiais kainuos brangiau.Dėl august ir ko taip šiai dienai jie yra galima sakyk gal ir geriausi dėl išvalymo.Vienas asmuo rašo kad reikėjo dar mokėt papildomai Na taip reikia juk nusipirkes keptuvę ar varinuką neinvestaves sriubos neišviris ar kepsnio neuškepsi.Todėl perkant visad reikia klausti patarimo kaip įrenginys veiks kokius darbus reiks dar atlikti Klaipėdoj daugelis kreipiais su patarimu pas manęs dėl įrenginių tai aš jiems už nedideli atligį viska išdėstau o kuris yra skupus na tas moka ir moka vis galvodamas kad viskas


Data: 2009.Liep.31 20:30:04

noreciau suzinot kaip vadinas tos tabletes???


Data: 2009.Bal.28 14:25:38

atsiliepkit, kas pirkot valymo irengini :) Mes uzsisakem parodoje resta is August ir ko. viskas tvarkoj, sertifikatai isvalymo normatyvai. bet kaina buvo 3999 Lt pradejus derint atvezima pajungima ir t.t. paaiskejo, kad dar uz atsikiras detales paleidimus deklus oraputei it t.t.t rteikia papildomai moket ir gan nemazos sumos.. virs 1500 lt jau atsistojo, o dar ne pabaiga. Ar kitose imonese ir panasiai?


CIA DAZNA BEDA SU VALYMO IRENGINIU MONTUOTJAIS. Kitos firmos nurodo pilna komplekto kaina arba reikia ju prasyti, kad butu konreciai isvardinta viso dalys ir montavimo darbai. ir nemoketi daugiau nei lito!


Data: 2009.Bal.28 09:28:57

atsiliepkit, kas pirkot valymo irengini :) Mes uzsisakem parodoje resta is August ir ko. viskas tvarkoj, sertifikatai isvalymo normatyvai. bet kaina buvo 3999 Lt pradejus derint atvezima pajungima ir t.t. paaiskejo, kad dar uz atsikiras detales paleidimus deklus oraputei it t.t.t rteikia papildomai moket ir gan nemazos sumos.. virs 1500 lt jau atsistojo, o dar ne pabaiga. Ar kitose imonese ir panasiai?


Data: 2009.Bal.8 10:37:44

is vis cia tie forumai... pacios imoneles save giria ir tiek


Data: 2008.Gr.5 07:32:10

Zinau, kad AUGUST vieninteliai turi visus reikiamus sertifikatus su isvalymo rodikliais atitinkancius ne tik Lietuvos ir europos CE ir ji nereikia deti i gelzbetoni ( ne taip kaip daugumos- isduotas liudijimas be isvalymo efektyvumo) Del EKOSERVIS negaliu nieko pasakyti.


Data: 2008.Gr.3 19:59:03

Sveiki

gal kas statėtės "Ekoserviso" ar "Augusto" firmų nuotekų valymo įrenginį.Pasidalinkit patirtimi. Ar " Ekoserviso" patikimas įrenginys ,labai vilioja jo pigesnė eksplotacija?


Data: 2008.Rugs.29 10:58:55 · Suredagavo: Administratorius

<pašalinta reklama>


Data: 2008.Liep.23 02:18:14

Eikit i AUGUSTA`! Issikasiau ta savo puikuju traideni ir pastaciau ju nes dvokas buvo kaip viesajam tualete, ir nesakiciau kad kainos kandziojasi.


Data: 2008.Geg.6 10:32:05

Cia jau ju reikia klaust


Data: 2008.Geg.3 00:55:06

Ar Eneka teikia nuoteku valymo irenginiu prieziuros paslaugas?


Data: 2008.Geg.3 00:53:58

hm


Data: 2008.Bal.23 21:32:47

Buvau restoj, statybu parodoj, kur valymo įrenginius pristatinėjo apie 10 įmonių. Sunku išsirinkti, nes visi sako, kad jų geriausia, patikimiausia, paprasčiausia ir t.t. įranga. Pirmiausia reikia išsityrinėt sklypo gruntą, gruntinius vandenis, nuleidimą ir tada išssirinkti geriausią variantą
Teko apžiūrėti:
1. www.eneka.lt" Aqua max,+ pasiūlytas naujas produktas infiltracijos tunelis
2. www.ekoprizmmė.lt, 2 -6 gyventojams valymo įrenginys- 7,500 Lt.
3. www.aplinkosaugosservisas.lt
4. www.traidenis.lt
5. www.toralisips.lt
6. www.ekoservis.lt, + pats gali pasikeisti maišą, kuriame renkasi perteklinis dumblas
7. "Feliksnavis", Alytus. 5-iems žmonėms Įrenginys kainuoja 5,600 Lt
8. www.upunor.lt
9. www.august.lt, turi CE sertifikatą. Vieni iš rimčiausių, bet brangesni įrenginiai
10. www.dinaitas.lt
Nemaža pasiūla, tik reikia atrasti kainos, kokybės, patogumo sąntykį. Aš dar neatradau


Data: 2008.Bal.10 15:02:04

Laba diena visiems kurie statosi.

Turite problemų su nuotekomis kreipkitės į specialistus, o ne į visokio plauko būrėjus, kurie rekomendoja tablėtes, kažkokius prudus ar septikus. Įsivaizduoju Jus važinėjančius su puikiausiu europiniu ar ameikiečių markės automobiliu ir štai kažkoks būrėjas Jums siūlo persėsti į ZAPOROŽIETI nes nuvikimas iš taško A į tašką B Jums atseis pigiau. Ką Jus darot? Gryžtat į akmens amžių?
Geresnio būdo valyti nuotekas, kaip biologinio valymo įrenginiai, kolkas žmonija dar nesugalvojo. Kainos? Kas pasakys, kiek kainuoja švari ir ekologiška aplinka? Tai neįkainuojama, ir kada tai prarandame gailimės. Bet............ jau per vėlu.
Todėl kreipkitės į šios sryties žinovus ir nemokėsite taip brangiai.
www.august.lt arba rašykite info@august.lt


Data: 2008.Kov.31 16:53:51

Laba diena,
Galime pasiūlyti tiek anaerobiniu tiek aerobiniu principu veikianciu įrenginių. Turime ir plastikinių ir betoninių. www.e-santechnika.lt


Data: 2008.Saus.19 15:59:15

BVI - biologinio valymo irenginiai su aeracijos darbo principu turi daugiau trukumu nei privalumu: jautrus nuoteku nesabilumui, temperaturos pokyciams, buitinei cheminai, oro tiekimui, reikalauja pastovios prieziuros ir kitu eksluotaciniu islaidu. Geriausias sprandimas individualiam namui - septikas su infiltracijos irengiuniu.. kaina gali buti keliskart mazesne uz BVI - patikimums ir patogumas kelis kart dydesnis..


Data: 2007.Gr.22 13:25:26

Pavasarį mes irgi pirksim įrenginį namui. Tiksliai apsisprendeme, kad jie bus biologinio valymo, jie ekologiški ir ekonomiški. Tik va kaip tinkama firma issirinkti? Kaina tikrai nebus pats svarbiausias kriterijus. Nors aisku tai irgi svarbu. Nenoreciau tokiu bedu kaip turejo sesuo isigijusi pigiausia įranga. Berods ja patys lietuviai gamina. Geriau nerizikuosiu, nes skupas moka du kartus. Koks gamintojas patikimiausias? Girdejau, kad cekiski labai geri irenginiai. Gal kas ka patarsite?


Data: 2007.Sp.10 17:12:45

Geriau nei tabletes,

Supili i rezervuara arba lauko tualeto skyle gyvsidabrio ir bakteriju kaip nebuta! Dar ir siknike galima graziai idegti besedint. Tiesiog stulbinantys sprendimai!

Skupas moka du kartus...

Zinovas


Data: 2007.Rugs.10 08:52:40

kas turi paprasta rezervuara verta nueiti i vetinarine vaistine pasidomėti tabletėmis kurios naikina dali nuoteku turėtu sumažėti išvežimo kainos



nereikia jokių veterinarinių vaistinių-senukuose, ermitaze paradvineja tabletes ar miltelius su mikroorganizmais-tereikia supilti i rezervuarą ar tualeto talpą ir jie greit sueda visa su....da :)


Data: 2007.Rugs.7 11:55:00

kas turi paprasta rezervuara verta nueiti i vetinarine vaistine pasidomėti tabletėmis kurios naikina dali nuoteku turėtu sumažėti išvežimo kainos


Data: 2007.Geg.3 15:36:41

Sveiki,

Jei domina buitiniu nuoteku valymo irenginiai, maloniai prasome apsilankyti www.uponor.lt
. 1 . 2 . >>
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  Insert URL  Email Link 


 
Įeiti į forumą :: » Vartotojo vardas » Slaptažodis

miniBB 1.7d